Tipy na týždeň – Púť hľadajúcich 2018, Chvály pod nebom, Frekvencia 2018

Tipy na týždeň – Púť hľadajúcich 2018, Chvály pod nebom, Frekvencia 2018

Máte aj vy posledné augustové dni chuť sa duchovne obohatiť alebo zažiť niečo výnimočné? Do pozornosti Vám dávame Púť hľadajúcich 2018 v Smižanoch, Chvály pod nebom v Hlohovci ale aj pešiu púť z Prešova do Levoče – Frekvencia 2018. Viac sa už ale dozviete z výberu podujatí internetovej stránky VÝVESKA.SK, portálu, ktorý vždy vie, kde sa niečo deje.

Púť hľadajúcich 2018

Ak sa aj Ty pýtaš, aká je Tvoja cesta k svätosti, či Ťa Pán povoláva k manželstvu, k zasvätenému životu alebo kňazstvu, je tu pre Teba možnosť zúčastniť sa už 4.ročníka Púte hľadajúcich 2018. Púť sa uskutoční v dňoch 24. – 26. augusta 2018 v rekolekčnom dome pallotínov v Smižanoch. Témou púte bude “Povolanie k svätosti”. Jej súčasťou budú svedectvá, prednášky, modlitby, možnosti duchovného rozhovoru so zasvätenými, ale aj voľný program a priateľská zábava. Púť hľadajúcich organizuje modlitbové spoločenstvo Angelus.

CHVÁLY POD NEBOM

V sobotu 25.augusta 2018 sa vo františkánskom parku v Hlohovci uskutočnia Letné chvály pod nebom – podujatie, ktoré vzniklo ako spolupráca kresťanských spoločenstiev a združení Trnavskej arcidiecézy. Program bude prebiehať v čase od 15:00 do 21:00 a je naň pozvaný každý, kto chce spolu so spoločenstvom duchovne načerpať, chváliť Boha a prehlbovať svoju vieru. Súčasťou programu bude aj svätá omša, ktorú bude celebrovať dekan Jozef Schwarz. Chvály organizuje Spoločenstvo Bétel a spolu s ním vystúpi aj kapela jUnity, Goel a iné, prihovorí sa ja exorcista o.Matúš Marcin.

Frekvencia 2018

Arcidiecézne centrum pre mládež Prešov pozýva všetkých mladých urobiť symbolickú bodku za prázdninami. Za uplynulý školský rok a prázdniny chcú ďakovať Bohu skrze Matku Božiu na pešej púti z Prešova do Levoče v dňoch 27. – 29. augusta 2018. Zároveň budú prosiť o dary Ducha Svätého do ďalšieho školského roku. Akcia má názov “Frekvencia 2018”. Mladí budú putovať z Prešova cez Uzovský Šalgov, Bachureň, Nižný Slavkov a Uložu na Mariánsku horu. Putovať budú po poľných cestách a lesoch mimo verejnej dopravy. Počas celej púte bude k dispozícii sprievodné vozidlo, putovať tak môžete iba s tým najpotrebnejším. Čas púte vyplnia rôzne aktivity, hry, rozhovory, modlitby.

Informácie o aktuálnych kresťanských akciách a podujatiach vám aj dnes priniesla VÝVESKA.SK, portál, ktorý vždy vie, kde sa niečo deje.